More information
Name: Berry
Collewijn
Land: The Netherlands
Stad: Amsterdam
Telefoon: 020 – 627 31 34
Omschrijving:

Berry Collewijn geeft sinds 1995 opleidingen aan trainers en coaches in Voice Dialogue en dramatechnieken. Deze technieken past ze graag toe in haar werk voor het bedrijfsleven. Berry werkt als seniortrainer en -coach voor diverse bedrijven en instellingen. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Berry is mede-auteur van het boek ‘Ik ken mijn ikken’, ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue.

Achtergrond

Geboren en getogen in Amsterdam, volgt Berry in de ‘seventies’ de opleiding Regie aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze werkt een aantal jaren als Italiaanse gids, waarna ze een franchiseketen opzet en manager is van vijf vestigingen van kindermeubelwinkels in Nederland. Sinds 1995 is ze trainer en opleider.

Berry is wederhelft van Lex Mulder en moeder van dochter Romy.

Opleidingen

  • Psychodrama, Lex Mulder training en coaching (1993-1994)
  • Voice Dialogue, ITP (1994-1998)
  • Hal & Sidra Stone, U.S.A en NL (1997-heden)
  • Verdere opleidingen: T.G.I., R.E.T., NLP, Groepsdynamica, Co-active coaching en Body Dialogue (Tamar Stone)

Eigenaar van bureau B.E.E.R./Collewijn-Mulder opleidingen

Bewustzijn – Energie – Ervaren – Resultaat

B.E.E.R.:

  • Geeft diverse opleidingen en trainingen op het gebied van Voice Dialogue, Speels coachen, Voicedrama en dramatechnieken voor trainers, therapeuten en coaches die het willen leren toepassen in hun professionele praktijk. Onder leiding van Berry Collewijn en Lex Mulder.
  • Organiseert masterclasses Voice Dialogue en Voicedrama in Amsterdam en op Ibiza
  • Verzorgt de organisatie van het ‘Theater van de ikken’, deze groep van trainers en acteurs maakt theatrale presentaties over diverse aspecten van Voice Dialogue (op maat) met aanvullende speelse workshops.

B.E.E.R. werkt regelmatig samen met Lex Mulder: www.lex-mulder.nl

Doelgroep opleidingen

Ervaren coaches, trainers, loopbaanbegeleiders, acteurs, regisseurs en andere professionals die individuen begeleiden en die hun repertoire uit willen breiden met Voice Dialogue. Vooropleiding: HBO + of relevante opleiding of ervaring

Specialisatie: Speels coachen en trainen met Voice Dialogue en Psychodrama. Deze methodieken toepassen in coaching en bedrijfstrainingen.