More information
Name: Caroline
Serre
Land: The Netherlands
Stad: Vijfhuizen
Telefoon: +31 6 14694213
Omschrijving:

 

Caroline Serré (1970) – Energiek, doortastend, verbindend en intuïtief vermogen

Oprichter van CIC Company – Caroline werkt sinds 2001 als executive- en organisatiecoach in binnen- en buitenland aan haar ambitie om mensen, teams en organisaties te begeleiden in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap. Ze is gericht op co-creatie en verbinding, waarbij ze teams en individuen uitdaagt om uit hun comfortzone te stappen en met moed het nieuwe aan te gaan. Tevens heeft zij ervaring met het aansturen van strategisch complexe trajecten.

“Werkelijke transitie komt niet alleen tot stand door een visionaire leider. Een gezamenlijke focus, het doorbreken van silo’s, creëren van een goede verbinding met het (transitie) team en het waarderen en benutten van de diversiteit leidt pas echt tot duurzame verandering. Ik heb zowel nationaal als internationaal ervaren dat dit fundamenteel bijdraagt aan het succes van een organisatie en de samenwerking met hun klanten. Gesprekken gaan dan ook veelal over waarden, verbinding, moed, empathie en impact.”

Caroline volgde de studies Communicatie en Transformatiepsychologie. Daarnaast is zij geschoold op het gebied van Voice Dialogue, Systemisch werk, Groepsdynamica en Energiemanagement. In het kader van veranderkunde deed zij de jaaropleiding Natuurlijk Veranderen en volgde zij diverse masterclasses Transitiemanagement. Daarnaast heeft Caroline een achtergrond als facilitator voor Diversity & Inclusion programma’s.

Kernactiviteiten

Directie, executive- en organisatie coaching, leiderschap bij verandering, energiemanagement, faciliteren bij veranderprocessen, teamontwikkeling, outplacement, balans werk en privé (coaching ouderschap), topvrouwen en talent/MD programma’s.

Werkzaam in het buitenland en heel Nederland met een vaste praktijk in regio Amsterdam op het Fort van Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem) alsook een praktijk in Zeeland.

Caroline Serré is ook als keynote speaker op basis van het thema innovatie te boeken.

Contactgegevens
CIC Company B.V. – Change, Innovation & Coaching
Caroline Serré
Fortwachter 1
2141 EE VIJFHUIZEN