More information
Name: Sebas
Fietslaars
Land: The Netherlands
Stad: Tilburg
Telefoon: +31 (013) 4685200
Omschrijving:

Als ik je vraag naar mij te luisteren en
Jij begint me adviezen te geven,
Dan doe je niet wat ik je vraag.

Als ik je vraag naar mij te luistere
En jij begint mij te vertellen
Waarom ik iets niet zo moet voelen als ik voel,
Dan neem jij mijn gevoelens niet serieus

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
En jij denkt dat jij iets moet doen
Om mijn probleem op te lossen,
Dan laat je mij in de steek,
Hoe vreemd dat ook mag lijken

Dus, alsjeblieft, luister alleen maar naar me
en probeer me te begrijpen.
En als je wilt praten,
Wacht dan even en ik beloof je
Dat ik op mijn beurt ook naar jou zal luisteren

Leo Buscaglia

DUURZAME INZETBAARHEID IN EEN VOLWASSEN ARBEIDSRELATIE

Ieder mens of organisatie wordt in zijn leven geconfronteerd met tegenslagen, weerstand en/of problemen. Dit hebben wij nodig om keuzes te maken, te veranderen, deze veranderingen leiden vervolgens tot ontwikkeling, groei en innovatie op persoonlijk of professioneel gebied.

Helaas lukt het ons niet allemaal om zelfstandig en onafhankelijk dergelijke veranderingen, het zoeken naar de diepere lagen van de beroepsinnovatie, vorm en inhoud te geven. In zulke situaties is het handig dat er iemand naast je of achter je staat, die je ondersteunt bij het maken van keuzes, leert te veranderen en hoe je om kunt gaan met deze veranderingen.

DUURZAME, autonome persoonlijke groei 

Integratie van energieën die  transitie van denken, voelen, willen en handelen verbinden leiden tot persoonlijke groei en adequaat handelen. Een op groei gerichte, flexibele mindset staat in mijn begeleiding centraal. Intelligentie is ontwikkelbaar en leidt tot verlangen om te leren van jezelf en van en met anderen. Het omarmen van uitdagingen, het volhouden bij tegenslagen, inspanning leren zien als iets wat er bij hoort, openstaan voor kritiek en het leren geïnspireerd raken door het succes van anderen zijn thema’s die samen verkend worden om te komen tot een autonome, duurzame persoonlijke groei.

Nieuwsgierig?

Voor meer inzicht in mijn visie, missie en begeleidingstechnieken adviseer ik u mijn website te bekijken. Een persoonlijk, verkennend gesprek kan nog meer duidelijkheid scheppen in wat ik als MTP voor u kan betekenen.