SEBAS FIETELAARS
juli 4, 2016
PAUL VAN ‘T VELD
juli 4, 2016
Name: Herma
Ottevanger
Land: The Netherlands
Stad: Groningen
Telefoon: 050-3128842
Omschrijving:

 

Als je bij mij in coaching gaat dan zit je op een keerpunt in je leven! Je zegt tegen jezelf: zo wil ik het niet meer, het leven kan veel leuker zijn dan het nu is.

Wat is er aan de hand: Je zit vast in patronen die lange tijd nodig zijn geweest, om te worden die je nu bent. Je bent prachtig, maar je bent verder gegroeid.

Die veilige, gebaande paden worden nu een blok aan je been en je vraagt je af waarom je niet boven de schutting uit kunt kijken. Dan wordt het tijd om je los te maken uit de patronen waar je in gevangen zit. Vrij zijn, van jezelf zijn, jezelf weer in beweging brengen!

Met gebruikmaking van een creatieve, inspirerende bewustzijnsmethode leggen we bloot waar de verstopping zit zodat je weer je verlangen kan volgen en voelt waar je passie zit! ‘Ervaren’ is hierbij belangrijker dan ‘praten over’.

Forceren is niet effectief, net zo min als uit de weg gaan van moeite, pijn of angst. En altijd gaat het over de balans tussen kracht en kwetsbaarheid. Daarvoor moet je wel het avontuur durven aangaan. Dit kan niet zonder veiligheid, respect, liefde en ontroering.

Je (werk)omgeving is uiteraard een factor van betekenis, die er zeker bij betrokken dient te worden, maar in mijn coaching niet het aangrijpingspunt voor verandering. Dat ben je zelf.

Mijn opleiding tot trainer, coach en facilitator bestond uit een driejarig traject aan het Instituut voor Transformatie Psychologie. Ik ben één van de twee partners van DILLEMA CONSULTANCY.

Als coach werk ik zowel voor klanten in de profit- als in de non-profitsector, voor managers, middenkader en medewerkers. Ook particuliere clienten zijn bij mij welkom.

Een van mijn lijfspreuken is: Go for your passion, play your joy!

Omdat ik geloof dat dat leven is!