DSC_062512
Name: Abel
Boor
Land: The Netherlands
Stad: Haarlem / Amsterdam
Omschrijving:

telefoon: +31 (0)6-45736109
email: info@meervanjezelf.nl

Wie ben ik?
Ik ben psycholoog, coach, trainer, moeder van 3 kinderen, partner, vriendin, oudste van 3 dochters, ik zing klassieke muziek en maak graag muziek met anderen, ik ben een natuurliefhebber, levensgenieter, mijn roots liggen in Afrika, en nog veel meer.

Ik ben nieuwsgierig naar iemands eigenheid en zie wat een bevrijding het kan zijn als je er meer naar leeft. Zelfcompassie is voor mij de basis, van waaruit veranderingen kunnen ontstaan.

Vanuit zelfcompassie ontstaat meer ruimte om te mogen zijn wie je bent, meer ruimte om je werkelijk te verbinden met anderen, een groter geheel en spiritualiteit.  Ook als er ruimte komt voor magie, spiritualiteit, een wetend en een niet-wetend veld. Je als mens daarin bewegen, durven zijn met wat jij te bieden hebt.

Hoe werk ik?
Met lichtheid en diepgang breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Je wordt uitgenodigd (nog meer) jezelf te zijn. Wie ben je, wat drijft je, waar ben je bang voor, waar gaat je hart sneller van kloppen, wat kom je tegen in het aangaan van relaties, wat heb jij te doen in het leven, waar wil je je hart voor openen? Ik nodig je uit om oprecht, met liefdevolle aandacht te kijken naar je schaduw- en krachtkanten, kwetsbaarheden en verlangens.

Ik werk graag zowel binnen als buiten. Binnen werk ik in mijn praktijk in Haarlem vlakbij het station en buiten ben ik regelmatig in de prachtige duinen te vinden. De natuur is een bron van wijsheid en helpt ons o.a. te verbinden met de cycli van het leven. Ook werk ik met veel plezier als trainer/coach bij het Instituut voor Transformatie Psychologie.

In 2013/2014 heb ik de opleiding Voice Dialogue gevolgd bij het Instituut voor Transformatie Psychologie, gegeven door Robert Stamboliev en Maria Daniels. Voice Dialogue is een manier van kijken, een levensvisie, waar ik mij heel erg in kan vinden. Ik maak daar dan ook veelvuldig gebruik van. Naast Voice Dialogue, ben ik geschoold in het Systemisch werken (opstellingen), Rationele Emotieve Therapie, Provocatief coachen en Clownerie. Als psycholoog ben ik geregistreerd bij het NIP als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie.

Meer informatie kan je vinden op www.meervanjezelf.nl