Ilona
Name: Ilona
Boer, ten
Land: The Netherlands
Stad: Amsterdam, Haarlem
Telefoon: +31 (0)6-47246658
Omschrijving:

Ik ben Ilona ten Boer en als professionele coach en trainer lever ik een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van professionals. Sinds 2004 inspireer ik hen om een volgende stap in hun loopbaan en leven te zetten. Vaak zijn dit professionals die in de media/reclamebranche actief zijn. Naast loopbaan georiënteerde vragen, focus en balans thema’s hebben zij te maken met een extreem hoge werkdruk.

Mijn stijl van coachen karakteriseert zich van diepgaand onderzoek en een energetische benadering tot creatief en ervaringsgericht leren.
Het meest belangrijk vind ik dat de mensen waarmee ik dagelijks werk waardevolle inzichten krijgen, maar ook begeleiding krijgen om deze inzichten met behulp van praktische opdrachten en oefeningen te realiseren in de praktijk.

In 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met Voice Dialogue via het volgen van de ITP-opleiding. In 2011 heb ik als assistent-trainer de ‘Intensive Week Voice Dialogue’, de basistraining voor professionele coaches en trainers, begeleid. En een jaar later in Kreta aan de trainingsweek voor gevorderde trainers en coaches deelgenomen. Sindsdien geef ik als Senior Voice Dialogue coach op reguliere basis individuele sessies binnen de opleidingen en basistrainingen van ITP. Vanaf oktober 2017 verzorg ik de training ‘Voice Dialogue en loopbaan’ voor loopbaancoaches/-trainers en -adviseurs. De samenwerking met het ITP ervaar ik als heel stimulerend; het biedt mij de mogelijkheid om op een professionele wijze Voice Dialogue te verdiepen en om als trainer voor en met vakgenoten te werken.

Mijn persoonlijke visie is dat ik graag mensen wil laten ervaren waar het hen echt om te doen is. Wat is voor jou van waarde? Welke behoeftes, verwachtingen en verlangens wil je graag invullen en realiseren?
Vaak zijn we door de hectiek van de dag geneigd om voorbij te gaan aan wat ons echt raakt en wat we belangrijk vinden in ons werk en leven. Dan verliezen we onze eigenheid en gaan we (meestal) voorbij aan onszelf. Dit levert onrust, vermoeidheid, lusteloosheid op en doet ook afbreuk aan ons gevoel van (zelf)vertrouwen en waarde. Voice Dialogue geeft op een krachtige en verdiepende manier inzicht in wat ons raakt, drijft en bezielt om van daaruit met hernieuwde energie en creativiteit onze weg te vervolgen.